Pakalpojumu saņēmēji var izvēlēties gan visas Komandas kolektīvo darbu, gan katra Komandas speciālista darbu atsevišķi. Ja vēlaties sazināties ar kādu konkrēti, katra speciālista individuālo ezotērikas CV, piedāvāto pakalpojumu klāstu un kontaktinformāciju var skatīt sadaļā “Mūsu komanda”.

Ja šim speciālistam kādu objektīvu vai subjektīvu iemeslu dēļ nebūs iespēja jums uzreiz palīdzēt, varat būt droši, ka jums tiks ieteikts labākais Komandas biedrs, kurš vajadzīgo palīdzību sniegs.

Skatot pakalpojumu aprakstu, jūs sapratīsiet, ka principā ir risināma jebkura problēma jebkurām vajadzībām. No situācijas diagnostikas (zīlēšanas, gaišredzības un citām situācijas novērtēšanas metodēm) līdz galarezultāta sasniegšanai, pielietojot visdažādākās ezotērikas un maģijas tehnikas. Iespējas, kā sasniegt pakalpojuma saņēmēja kāroto mērķi, ir dažādas, jo mūsu Komandas dalībnieki ir apguvuši daudzu ezotērisko skolu tradīcijas un prakses.

Jebkura situācija, kuru vēlamies izmainīt, tai skaitā arī palīdzēt kādam cilvēkam vai viņu dziedināt, sākumā jānovērtē, jāizprot tās cēlonis un jāparedz attīstības perspektīvas. Tad dziednieka-ekstrasensa darbs būs precīzāks un vieglāks, turklāt arī metodes, kas nodrošinās pakalpojuma saņēmēja gaidīto rezultātu, iedarbosies efektīvāk.
 
Lai nodrošinātu precīzu situācijas izpratni, mūsu Komandas rīcībā ir šādas zināšanas un prakses:
  • Zīlēšana ar Taro, Lenormand un citām pasaulē bieži izmantotām kārtīm vai orākuliem.
  • Zīlēšana ar rūnām (mantika).
  • Gaišredzība. Gaišzinība.
  • Situācijas un nākotnes perspektīvu novērtēšana ar Sefirotikas, Vikkāņu, Slāvu un citu maģiju metodēm.
Mūsu Komandā nekad neesam nolieguši lielo tradicionālās medicīnas lomu cilvēku dzīvē un to, ka arī ar tradicionālās medicīnas metodēm var darīt brīnumus.
 
Diemžēl tas nav jaunums, bet jāatzīst, ka mūsdienu medicīna pārsvarā strādā ar sekām, nevis cēloņiem. Turklāt jāsecina, ka jebkuri medikamenti diemžēl rada blaknes.
 
Mūsu Komandas attieksme pret dziedināšanu ir vairāk austrumnieciska. Uzskatām, ka ar dziedniecību, kuras pamatā ir darbs ne tikai ar sekām, bet arī ar iemesliem, cilvēku (arī dzīvnieku) var izdziedināt efektīvāk.
 
Lai cilvēku atveseļotu, kā arī lai veiktu efektīvus pasākumus imūnsistēmas uzlabošanā, mūsu Komandas rīcībā ir dažādas metodes, ko pielietojam ikdienā jau daudzus gadus:
  • Dabas (Spēka) jeb Meža ReiKi.
  • Iggdrasil jeb dziedināšana ar rūnām.
  • Klasiskā ReiKi un Baraka ReiKi.
  • Teta dziedniecības prakses.
  • Vikkāņu, Sefirotikas, Slāvu, Daoisma, Ēģiptiešu, Tolteku, Stihiju un citas maģijas.
  • Dziedināšana ar Taro un Rūnu Orākulu palīdzību.
  • Bioenerģētiskā dziedināšana.
  • Vārdošana.
    • Dziedināšana ar Dievvārdiem.
Ezotērikas pasaulē ir daudz dažādu veidu, kā izgatavot amuletus aizsardzībai, harizmai, savstarpējo attiecību noregulēšanai, labklājībai un citām cilvēka dzīves nepieciešamībām. Mūsu Komandas biedri ir apguvuši vairāku ezotērisko skolu tehnikas amuletu izgatavošanā. Un pat vairāk, ir iespēja izgatavot tā sauktos Artefaktus ­– amuletus, kuru maģiskā iedarbība un darbības efektivitāte ir palielināta daudzkārtīgi, salīdzinot ar to amuletu klāstu, kas pieejams Latvijas ezotērikas tirgū. Mūsu uzlādētie amuleti kalpos visa cilvēka mūža garumā.
Mūsu Komandas rīcībā ir arī efektīvas tehnikas, kas ļauj kvalitatīvi un krasi izmainīt dažāda veida uzņēmumu un organizāciju (veikala, preču zīmes, ražotāja, pakalpojumu sniedzēja, sabiedriskās vai politiskās apvienības u. tml.), imidžu, peļņu, ietekmes sfēru un pat konkurētspēju starp uzņēmumiem, kas darbojas līdzīga sfērā.